Over ons

Contact

Romantiek op het platteland van Friesland


Atelier Hegedyk geeft inspiratie en ontspanning

Bij Atelier Hegedyk kun je volop genieten van de rust en de ruimte op het platteland van Friesland. Het oude voorhuis is verbouwd tot een ruime en gezellige vakantiewoning, dat van alle gemakken is voorzien. Het comfort is uitstekend en voldoet aan alles wat je als gast verwacht. Je kunt lekker loungen in de ruime living, waar de houtkachel bijdraagt aan de pure romantiek.  In ons Atelier verzorgen we creatieve workshops mozaïek. Bij mooi weer gaan we lekker naar buiten en werken we in de beschutte tuin. Laat je insprireren door de 'cottage garden', vol kleurige bloemen en de geur van de rozen. 

Workshops


In het Atelier verzorgen we workshops mozaïek. Bij mooi weer gaan het we het liefst naar buiten en zoeken we een plekje in onze ruime tuin, vol rozen en andere bloeiende planten.
De landelijke woonkeuken is de plaats voor kookworkshops. Samen bereiden we allerlei lekkere Spaanse tapas, of koken we met pompoenen. De afgelopen jaren hebben we een veelheid aan gerechten met pompoen gemaakt, zeer gevarieerd: van zoet tot hartig.