Over ons

Contact

Romantiek op het platteland van Friesland


Atelier Hegedyk geeft inspiratie en ontspanning

Bij Atelier Hegedyk kun je volop genieten van de rust en de ruimte op het platteland van Friesland. Het oude voorhuis is verbouwd tot een ruime en gezellige vakantiewoning, dat van alle gemakken is voorzien. Het comfort is uitstekend en voldoet aan alles wat je als gast verwacht. Je kunt lekker loungen in de ruime living, waar de houtkachel bijdraagt aan de pure romantiek.  In ons Atelier verzorgen we creatieve workshops mozaïek. Bij mooi weer gaan we lekker naar buiten en werken we in de beschutte tuin. Laat je insprireren door de 'cottage garden', vol kleurige bloemen en de geur van de rozen. 

Workshops


In het Atelier verzorgen we workshops mozaïek. Bij mooi weer gaan het we het liefst naar buiten en zoeken we een plekje in onze ruime tuin, vol rozen en andere bloeiende planten.
De landelijke woonkeuken is de plaats voor kookworkshops. Samen bereiden we allerlei lekkere Spaanse tapas, of koken we met pompoenen. De afgelopen jaren hebben we een veelheid aan gerechten met pompoen gemaakt, zeer gevarieerd: van zoet tot hartig. 

 

Leeuwarden 2018 inspireert!


Culturele Hoofdstad 2018 biedt enorm aanbod kunst en theater.

Jellum ligt dichtbij de historische stad Leeuwarden en is een prima uitvalsbasis voor allerlei activiteiten.  Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa trekt ontzettend veel mensen. De expositie 'Esscher op reis' is opnieuw een grote publiekstrekker gebleken. 

Naast de stad is er ook op het platteland de moeite van het ontdekken waard. Stap op de fiets of ga te voet door de weilanden. Of huur één van onze per kano's en vaar naar het prachtige dorp Jorwerd, bekend van het boek 'Hoe God verdween uit Jorwerd" van Geert Mak.

Combineer een verblijf bij ons met bezoek aan een sauna of een van de musea, zoals Belvedere in Oranjewoud of het Princessehof in Leeuwarden.
Met onze arrangementen zal je zien dat je verblijf al snel te kort is..... 

Kijk verder op onze site voor alle mogelijkheden. 
Laat je inspireren door en wellicht tot snel!

Joke Prins