Per fiets Friesland ontdekken


Een uitgebreid netwerk van fietspaden en pontjes maakt onze omgeving aantrekkelijk

Bij een meerdaags verblijf kun je voor een tochtje in de omgeving gebruik maken van één van onze fietsen. Routes langs de mooiste plekjes, authentieke café's en restaurants. We kunnen desgewenst een heerlijk lunchpakket maken. Wijntje erbij? Genieten staat voorop!

Creatief verwenweekend in Friesland


Lekker eten, slapen en een dagje creatief aan de slag op het Friese platteland. Bij uitstek iets om samen met een vriendin te doen!

Op vrijdag kom je aan en geniet je van een 3 gangen huiskamerdiner. Je slaapt in ons voorhuis, een heerlijke ruimte waar je helemaal tot rust komt. Wij maken de houtkachel voor jullie aan. Op zaterdag staat een workshop mozaïek op het programma.  Alle ruimte om lekker bij te kletsen, terwijl je een mozaïek maakt.  's Avonds kun je genieten van een verrassingsdiner bij onze 'buren', het gezellige Eetcafe Jonker Sikke. Zondag ben je dan vrij om Friesland te ontdekken. Natuurlijk hebben we allerlei tips voor je. Kosten voor het gehele arrangement bedraagt € 180 euro per persoon, uitgaande van een boeking met 2 personen. 

Workshop mozaïek met high tea


Het toppunt van samen genieten, een afwisseling van creatief bezig zijn en smullen. Onze tuin biedt een perfect decor.

Dit is pure verwennerij en luxe! Enerzijds lekker bezig zijn en op zijn tijd genieten van alle heerlijkheden van de high-tea. Op zomerse dagen zoeken we een fijn plekje in de tuin. Laat de kleurrijke bloemen jullie verder inspireren, misschien wel passie geven..... Echt een hele leuke optie om samen met vriendinnen, zussen, dochters of moeders te doen! En als het al bijzonder is dat jullie een keer samen zijn, dan wil je toch alleen maar genieten? Dat komt met dit arrangement helemaal goed. De ongedwongen sfeer maakt jullie uitstapje vast een succes!